Geef je haar voeding en glans met NIKA!

We zijn gestart met nieuwe producten van NIKA in Temse. NIKA is een heel eigen concept het geeft het haar de voeding en glans die het nodig heeft. Er zijn verschillende behandelingen die hiervoor kunnen uitgevoerd worden. Hieronder een kleine uitleg over de producten.

Extreme lift is een ontkleuring die tot 9 tonen kan verlichtingen en helemaal niet schadelijk is voor het haar. Door de samenstelling van het product kan het op een gezonde manier je haren lichter maken. Geen gebroken punten en haar meer.

 

 K19 perfection

K19 perfection  is een behandeling die we op verschillende manieren kunnen toepassen, voor ieder type haar. Is je haar beschadigt, geen glans, futloos,… dan is dit de oplossing!!! Het haar bestaat 95% uit keratine en door de jaren, zon, kleuren, permanent, chloor,… gaat deze keratine verloren. Met deze behandeling word de keratine terug in de haren gebracht en zo word het haar terug voller, sterker, met meer glans,… De moeite waard. Het verzorgt het haar van binnenuit als het ware het beschadigt haar terug gezond maken. Als het haar van nature gezond is valt het beter, ziet het er beter uit, meer volume, …

 

Nika lifting crystals

Nika lifting crystals is een professionele Botox-effect hair lifting behandeling die het haar voedt, de jeugdigheid terug geeft aan het haar, voller maakt , meer glans geeft. Je ziet het verschil vannaf de eerste behandeling.


Reflection zijn de kleuren van NIKA ook weer gemaakt met hetzelfde doel in het oog mooie kleuren weergeven en het verzorgen van het haar. met MPP-technologie, verrijkt met Babassu Olie en Soja Proteïne


 

Bij deze heb ik jullie al een kleine kijk gegeven… Heb je nog vragen, wil je er nog meer over weten?

Laat mij iets weten en ik bekijk je haar en zeg jouw wat er juist aan moet gebeuren zodat we de juiste oplossing vinden voor de problemen die jij hebt!!

VOOR DE HEREN VRAAG GERUST OOK WANT DIT IS VOOR JULLIE OOK EEN OPLOSSING…

Groeten Het Team van Hairdresser Shana

 

Clikc+