Houd hier onze promoties in de gaten!

Geregeld nieuwe acties bij dames- en herenkapper Shana Van Mele in Temse

Zowel vrouwen als mannen zijn welkom bij kapsalon Hairdresser Shana in Temse. Onze gezellige kapperszaak ligt in het centrum van de gemeente en beschikt over een ruime parking. Wij zijn de dames- en herenkapper bij uitstek wanneer u enkel de puntjes wil laten bijknippen of uw haar opnieuw in model wilt krijgen, maar ook wanneer u toe bent aan een complete metamorfose, een nieuwe haarkleur, een verfijnde brushing of een feestelijk opsteekkapsel.

In ons kapsalon staan steeds drie kapsters voor u klaar, waarvan één haarstyliste speciaal voor de heren wordt ingezet. Wat u ook wenst, wij maken het mogelijk en knippen uw haren precies zoals u het voor ogen had.

Bovendien hanteren wij een aantrekkelijke prijslijst: al vanaf 10 euro kan een damessnit verzorgd worden. Daarnaast zijn er ook regelmatig promoties, acties of andere interessante nieuwigheden in onze kapperszaak. Neem daarom regelmatig een kijkje op deze pagina en blijf op de hoogte!

Wil u graag een afspraak maken bij dames- en herenkapper Hairdresser Shana in Temse? Bel ons dan gerust op. Wij staan steeds tot uw dienst!

Clikc+